Stockholmshus 37 Riksbyggen Bostadsrättsförening

Nyhet från senaste Vi och Vårt hus

Årsstämma den 7 juni

Styrelsen har bestämt att årets ordinarie årsstämma hålls den 7 juni 2023. Boka gärna datumet i din almanacka redan nu!  Mer information följer.

Samrådsmöte om tomträttköp och övernattningsrum

Varmt välkommen till ett samrådsmöte den 18 april, kl. 18:30, i föreningslokalen. På mötet kommer styrelsen dels att berätta om varför det inte är ekonomiskt förmånligt att köpa ut tomträtten i dagens läge. Dessutom vill styrelsen diskutera med medlemmarna om ett förslag att flytta grovtvättmaskinen och omvandla grovtvättstugan till ett övernattningsrum.
Styrelsen kommer att vägledas av uppslutningen och åsikterna som lyfts på mötet, som är chansen att påverka vilket förslag som läggs fram på stämman.

Beslut om avgiftshöjning 2023

På budgetmötet den 8 november 2022, beslutade styrelsen att höja avgiften på 10% av driftkostnadsdelen från och med februari-månaden 2023. Det kommer att täcka både den tidigare beslutade höjningen av tomträttsavgälden, och ökade kostnader (inflation, el, mm) så att föreningens ekonomi kan nå en långsiktig balans. Avgifter för kapital och bränsle behålls oförändrade.

 

Upp