Stockholmshus 37 Riksbyggen Bostadsrättsförening

Extraknäck på hemmaplan?

Vi sker dig

Vår förening hade tidigare vicevärdar som hjälpte till med viss enklare fastighetsskötsel, som ett sätt för oss i föreningen att både sänka våra kostnader och öka trivseln. Därför vill vi i styrelsen nu först erbjuda medlemmarna möjligheten att anmäla intresse för ett vicevärds-uppdrag på initialt 1 år som eventuellt kan förlängas. En första preliminär tidsperiod är 15 september 2021 -- 14 september 2022.

Ersättning:
Månadsarvodet för uppdraget är 3000 kr /månad och beskattningsbart.

Uppdraget omfattar:

Tre till fyra gånger per vecka

1) Gå runt fastigheterna och kontrollera om det finns klotter. Ta bort klotter när det går; utrustning för detta finns i fastighetsförrådet. Om det inte går, anmäl till av styrelsen anlitad saneringsfirma.

2) Kontrollera och hålla ordning i de två återvinningsrummen. Platta och trycka ner plast och kartonger ifall kärlen är för fulla innan upphämtningarna. Anmäla större avvikelser till styrelsen.   

Veckovis

3) Kolla att bastun fungerar och är ren. Åtgärda bristerna eller anmäla felet för åtgärd till styrelsen.

4) Kolla att fritidslokalen är ren och i ordning.

På månadsbasis

5) Tvättstugorna: Borttagning av ludd vid kondensor och återställa utlösta värmesäkringar när det behövs, kontrollera renligheten, och vid behov anmäla fel till ansvarigt företag.

6)  Trapphusens olika våningsplan; förrådsgångar och cykelrum: Byta trasiga lampor och lappa föremål som finns på fel ställen (förekommer sällan). Om lappning inte räcker, anmäla detta till styrelsen.

Om du är intresserad, anmäl det via mejl till oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. senast den 10 september 2021. Du som är intresserad och tilldelas uppdraget får en rundvisning och genomgång, där vi går igenom förutsättningarna mer i detalj tillsammans.

Välkommen med intresseanmälan!

Styrelsen

Upp